Hiç yeni bir matris oluşturmak zorunda kalmanın zorluğuyla karşılaştınız mı? Bir kabuklu yemişin kavrulmasının alerjen analizi üzerinde ne gibi bir etkisi olabileceğini ve ani başlama durumunda nelere dikkat edilmesi gerektiğini biliyor musunuz? O zaman, "Gıda analizinde numune hazırlama" adlı çevrimiçi seminerimize katılmak isteyeceksiniz. İki tanınmış uzman size bu soruların cevaplarını verecektir. 11 Mart 2021'deki çevrimiçi seminerimize şimdi kaydolun ve bilginizi genişletin! Saat 10: 30'da heyecan verici konuları olan 2 konuşmacı sizi bekliyor (yaklaşık 1,5 saat): Dr.Tanja Butt - Retsch GmbH tarafından gıda analizi için tekrar üretilebilir numune hazırlama & Dr.Susanne Siebeneicher tarafından ELISA'da alerjen analizi için numune hazırlama - R-Biopharm AG